Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΤΡΕΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ... ΚΑΣΑΜΙ!


Ο Μάριο Μπαλοτέλι επέστρεψε στη Λίβερπουλ αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα μείνει εκεί, αφού τα... σενάρια που κυκλοφορούν τον στέλνουν σε άλλο... λιμάνι, αυτό του Πειραιά!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Sportday» που επικαλείται φήμες από το εξωτερικό, το σενάριο που κυκλοφορεί και περιλαμβάνει και το όνομα του Κασάμι (αφού αμφότεροι οι παίκτες έχουν μάνατζερ τον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τους ερυθρόλευκους), συνδέει την περίπτωση του Σούπερ Μάριο με τον Ολυμπιακό!

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής Ιταλός φορ εμπλέκεται με τους ερυθρόλευκους...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το σενάριο για Ολυμπιακό και Μπαλοτέλι είναι υπαρκτό και μπορεί να αποτελέσει την καλοκαιρινή... βόμβα των ερυθρόλευκων, ακόμα κι αν η καριέρα του τα τελευταία 2 - 3 χρόνια δεν είναι και στα καλύτερά της.

Αν ο παίκτης βρεθεί σε ένα περιβάλλον όπως αυτό του Ολυμπιακού, μπορεί να δώσει νέα ώθηση στην καριέρα του...

Άλλωστε ο Μπαλοτέλι είναι μόνο 26 ετών, εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της Ιταλίας (άσχετα αν δεν βρέθηκε στο Euro), που έχει περάσει από Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν και Λίβερπουλ...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :