Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΕΚΕΙ... ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΤΣΟΠ


Ο Κροάτης επιθετικός, Ντούγε Τσοπ, ο οποίος απασχόλησε μεταγραφικά τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Χιχόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα μάλιστα την πόρτα του παίκτη χτύπησαν τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός. Η Ένωση με επιβεβαιωμένη πρόταση. Ο Ολυμπιακός περισσότερο... διερευνητικά.

Ο Ντούγε Τσοπ από την πρώτη στιγμή είχε δηλώσει πως δεν τον ενδιαφέρει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αφού είχε άλλα στο μυαλό του. Η περσινή του καλή σεζόν με την Μάλαγα ανέβασε τις μετοχές του και τον έκανε να... ερωτευτεί την Ισπανία και εκεί θα συνεχίσει, να αγωνίζεται ο Κροάτης επιθετικός.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ της Αστούρια (που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sdna.gr", η Χιχόν και η Κάλιαρι συμφώνησαν για την μετακόμιση του Ντούγε Τσοπ στην Ισπανία. Ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός θα αγωνιστεί φέτος ως δανεικός στην Χιχόν, αλλά με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :