Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕ... ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΙΚΤΟΡ - ΒΡΕΝΤΖΟΥ


Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το Βέλγιο και πλέον... δρομολογούνται εξελίξεις στα μεταγραφικά της ομάδας, με τον Βίκτορ Σάντσεθ να είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Γιάννη Βρέντζο.

Η επιστροφή των πρωταθλητών στην Ελλάδα δρομολογεί... εξελίξεις στο μεταγραφικό «μέτωπο» για τον Θρύλο, με τον Βίκτορ να είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξει και κάποια συνάντηση ανάμεσα στον προπονητή των ερυθρόλευκων και το υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ, ώστε να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για την ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού.

Προτεραιότητα των ερυθρόλευκων αυτήν τη στιγμή φαίνεται πως είναι η απόκτηση εξτρέμ. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Βίκτορ έχει αρκετές λύσεις στο μυαλό του, για τα άκρα της επίθεσης.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :