Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ... ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΑΛΙ!


Ο Νικόλα Λεάλι μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV εκφράζοντας τη χαρά του που θα αγωνιστεί φέτος στον Ολυμπιακό!

Αναλυτικά είπε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι πολύ σημαντική πρόκληση να έρθεις σε ένα νικηφόρο σωματείο σαν τον Ολυμπιακό, το σωματείο με τις περισσότερες νίκες στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κάτι άλλο από το να είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και με τεράστια κίνητρα γι' αυτή τη νέα περιπέτεια».

Στη συνέχεια μίλησε:

Για τη συμμετοχή στο Champions League: «Δεν έχω αγωνιστεί μέχρι στιγμής στο Champions League, όμως η διοργάνωση αυτή αποτελεί το όνειρο όλων των ποδοσφαιριστών και νομίζω ότι για ένα νικηφόρο σωματείο όπως είναι ο Ολυμπιακός είναι ένα στοιχείο πολύ σημαντικό και βασικό. Συνεπώς το να αγωνιστούμε εκεί αποτελεί σίγουρα τον πρώτο στόχο, και το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν που θα γίνει, θα είναι για το Champions League, κατά συνέπεια θα είναι πολύ σημαντικό για όλους μας».

Για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού από τον ίδιο: «Στους φιλάθλους του Ολυμπιακού μπορώ να πω μόνο ότι θα δώσω τα πάντα για τη φανέλα αυτή, ότι είναι μία πολύ σημαντική φανέλα, ότι έχει κερδίσει πολλά και ότι πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει. Έχω λοιπόν πολλά κίνητρα και προθυμία για πολύ δουλειά προκειμένου να πετυχαίνουμε πάντα σημαντικούς στόχους».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :