Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΟΥΣΤΕΡ ΜΕ... ΑΛΛΗ ΦΑΝΕΛΑ!


Ο Νταβίντ Φουστέρ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από τη Χετάφε και ο Ισπανός πρώην πλέον μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δήλωσε πως η επιλογή του ήταν... εύκολη αφού το πρότζεκτ της μαδριλένικης ομάδας του προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον εξ αρχής.

Μια μεγάλη σελίδα στην καριέρα του Νταβίντ Φουστέρ έκλεισε μετά την αποχώρησή του από τον Θρύλο, μετά από μια εξαετία και μια νέα άνοιξε από την Τρίτη όταν και ανακοινώθηκε από τη Χετάφε. Μια μέρα μετά, ο 34χρονος μεσοεπιθετικός παρουσιάστηκε στο γήπεδο της μαδριλένικης ομάδας μαζί με τον Χόρχε Μολίνα και αρκετός κόσμος βρέθηκε εκεί για να τους υποδεχθεί.

Μιλώντας για πρώτη φορά ως παίκτης της Χετάφε πλέον, ο Φουστέρ δήλωσε βέβαιος για την επιλογή του, η οποία δεν τον δυσκόλεψε καθόλου όταν άκουσε το πρότζεκτ της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε:

«Είναι καλό και ιδιαίτερο κίνητρο να έχεις ξεκάθαρο στόχο. Στη δεύτερη κατηγορία υπάρχουν πολλές ομάδες που θα παλέψουν για την απευθείας άνοδο και τα πλέι οφ. Μετά από έξι χρόνια εκτός Ισπανίας, ήθελα να επιστρέψω. Το πρότζεκτ της Χετάφε έχει μεγάλο ενδιαφέρον, με ξεκάθαρο στόχο να ανέβουμε. Αυτό έκανε εύκολη την απόφασή μου να έρθω. Έχω εμπειρία, έχω αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία και ξέρω ότι θα είναι μακρύς και δύσκολος ο δρόμος».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :