Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Το LG AegeanBall Festival φτάνει στην κορύφωσή του! Η Πλατεία Μιαούλη βούλιαξε από τους εκατοντάδες φιλάθλους, που κατέκλυσαν τη Σύρο από κάθε μέρος της Ελλάδας! Τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ της τελευταίας δεκαετίας συγκλόνισαν όσους βρέθηκαν στην Ερμούπολη, αλλά και όσους παρακολούθησαν την διοργάνωση από την ΕΡΤ2.

Το κλίμα ήταν οικογενειακό, αλλά και συγκινητικό, καθώς τα έσοδα από τις εγγραφές του LG AegeanBall Festival θα δοθούν σε ιδρύματα και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Το θερμό χειροκρότημα και η φίλαθλη συμπεριφορά του κόσμου ήταν κάτι περισσότερο από εκπληκτική. Ωστόσο, οι διάσημοι καλεσμένοι μας πήραν το παιχνίδι αρκετά… σοβαρά!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι EKO Racing Rockets, των Νίκου Ζήση, Θοδωρή Παπαλουκά, Βασίλη Καββαδά, Σοφοκλή Σχορτσανίτης και Λάμπη Φιλίππου κατέκτησαν την πρώτη θέση του 1ου Ομίλου, κερδίζοντας του LG Warriors με 21-14 και την Eurohoops Team με 12-8. Η ήττα τους από τους Απένταρους δεν είχε κάποια βαθμολογική σημασία. Στη δεύτερη θέση ήταν οι LG Warriors με τον οικοδεσπότη, Γιώργο Πρίντεζη και τους Γιάννη Μπουρούση, Κώστα Βασιλειάδη και Δημήτρη Παπανικολάου. Τρίτοι τερμάτισαν οι Απένταροι, των Βαγγέλη Μάντζαρη, Δημήτρη Αγραβάνη και Θοδωρή Δρακάκη. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Eurohoops Team, που αποτελείται από τους νικητές της Εφηβικής Κατηγορίας, Πέτρο Μαγουλά, Μάριο Πριτσιούλη και Νίκο Λέπουρη, με την προσθήκη του Νίκου Καμαριανού και Τζόι Γκάτζο, από την Επαγγελματική Κατηγόρια.

Στον 2ο Όμιλο, νικητές αναδείχθηκαν οι 3 Cavalierros του Νίκου Παππά, Γιώργου Μπόγρη, Γιάννη Αθηναίου, με την έκτακτη συμμετοχή του Νώντα Παπαντωνίου. Οι πρωτοπόροι κέρδισαν τους Cosmote Mobile Heroes, των Βασίλη Σπανούλη, Sinan Guler, Μιχάλη Κακιούζη, Μίλαν Τόμιτς και Γιάννη Καλαμπόκη, με 14-13, αλλά και τις δύο ομάδες από την Επαγγελματική Κατηγορία. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Cosmote Mobile Heroes, στην τρίτη θέση η Pro 1, με τους Δημήτρη και Θοδωρή Αλιφραγκή, Δημήτρη και Γιώργο Παπαφωτίου και Ρούσσο Σιδέρη και στην τελευταία θέση ήταν η Pro 2, με τους Βαγγέλη Δρόσο, Γιώργο Αγγέλου, Λούι Γαδ, Γιώργο και Στέλιο Μελλή.

Αύριο θα διεξαχθούν οι Προημιτελικοί, οι Ημιτελικοί και φυσικά ο Μεγάλος Τελικός του LG AegeanBall Festival, που θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 (19.00-21.00). Ας μην ξεχάσουμε ότι θα διεξαχθεί και ένας ιδιαίτερος Τελικός, ανάμεσα στον νικητή των VIP και τον νικητή της Επαγγελματικής Κατηγορίας.

Αποτελέσματα:

1ος Όμιλος

LG Warrios – EKO Racing Rockets 14-21
Οι Απένταροι – Eurohoops Team 15-14
EKO Racing Rockets – Οι Απένταροι 12-17
LG Warrios – Eurohoops Team 10-7
EKO Racing Rockets – Eurohoops Team 12-8
LG Warrios – Οι Απένταροι 15-13

2ος Όμιλος

Cosmote Mobile Heroes – Οι 3 Cavalierros 13-14
Pro 1 – Pro 2 8-16
Οι 3 Cavalierros – Pro 1 12-8
Cosmote Mobile Heroes – Pro 2 14-10
Οι 3 Cavalierros – Pro 2 15-13
Cosmote Mobile Heroes – Pro 1 14-9

Πρόγραμμα:

EKO Racing Rockets – Pro 2
LG Warriors – Pro 1
Οι Απένταροι – Cosmote Mobile Heroes
Eurohoops Team – Οι 3 Cavalierros

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα:




ΠΗΓΗ : aegeanball.gr

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :