Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΒΟΗΘΗΣΕ Ο ΜΠΙΡΤΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ (ΡΗΟΤΟ)


Ο Καναδάς ξεκίνησε με νίκη το προολυμπιακό των Φιλιππίνων, επικρατώντας της Τουρκίας με 69-77, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Κόρι Τζόζεφ (21π.), ενώ βοήθησε στο φινάλε ο Μπιρτς (4π.) του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Τζέιμς Τραϊάνο πήρε από το ξεκίνημα "κεφάλι" στο σκορ και ήλεγχε την κατάσταση, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Τζόζεφ, ο οποίος ήταν κορυφαίος της ομάδας του με 21 πόντους.

O Τόμπσον είχε 10 πόντους, ενώ το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Κεμ Μπιρτς, σε 17' συμμετοχής είχε 4 πόντους (2/3 δίποντα) και 7 ριμπάουντ. Στην πρώτη περίοδο χρεώθηκε με δύο γρήγορα φάουλ και επανήλθε στην τέταρτη περίοδο, σκοράροντας τέσσερις σερί πόντους όταν οι Τούρκοι επιχείρησαν να πλησιάσουν και είχαν μειώσει στο -9 (52-61).

Η Τουρκία είχε πρώτο σκόρερ τον Γκιουλέρ (14π.) και τον Οσμάν με 10 πόντους, ο οποίος όμως στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στην τέταρτη περίοδο στο αριστερό πόδι και υπάρχει αγωνία στην ομάδα του για το μέγεθος του προβλήματος.

​Τα δεκάλεπτα: 17-21, 30-39, 47-59, 69-77.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :