Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

«ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΡΕΛΗ Ο... ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Νότιγχαμ Φόρεστ την οποία εμπλέκουν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι έτοιμη να κλείσει τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Νίκο Καρέλη! 

Όπως αναφέρει σήμερα η «Sportday» η Γκενκ, η οποία τον απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο έναντι 3 εκατομμύριων ευρώ περίπου, είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον 24χρονο επιθετικό, με την συμφωνία να ξεπερνάει τα 7 εκατ. ευρώ. 

Πρόσφατα, η ομάδα του Βελγίου ζήτησε κάτι περισσότερο από τα 6 εκατ. ευρώ που της πρόσφερε άλλη Αγγλική ομάδα και η υπόθεση "κόλλησε", αλλά το συγκεκριμένο  δημοσίευμα εκτιμά ότι η Νότιγχαμ θα προσφέρει αυτό το κάτι παραπάνω που ζητάει η Γκενκ και θα κάνει δικό της τον Καρέλη, με τον παίκτη να πηγαίνει  στην Αγγλία τις προσεχείς ημέρες ώστε να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του και να γίνει συμπαίκτης με τον... Βέλλιο! 


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :