Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


Στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Κορασίδων, αναφέρθηκαν με δηλώσεις τους στο osfp.gr ο Γιάννης Μπενόπουλος και ο Κώστας Χατζηδάκης.

Το τεχνικό δίδυμο του Ολυμπιακού που οδήγησε τις «ερυθρόλευκες» στην παραμονή στην κορυφή του αντίστοιχου ηλικιακού πρωταθλήματος το οποίο κατακτήθηκε για δεύτερη σερί χρόνια, εξέφρασε μεταξύ άλλων την ικανοποίησή του για την επίτευξη του στόχου.

Μπενόπουλος: «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι»

Ο Γιάννης Μπενόπουλος δήλωσε τα εξής: «Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή πορεία. Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, τα κορίτσια το ήθελαν πάρα πολύ και αισθανόμαστε δικαιωμένοι που το κατακτήσαμε. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια εργατικότητα και προσήλωση για το πρωτάθλημα των Νεανίδων που έχουμε σε δυο εβδομάδες».

Χατζηδάκης: «Δουλεύουμε σωστά και μεθοδικά»

Ο Κώστας Χατζηδάκης υπογράμμισε : ««Είναι σημαντικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να κατακτάμε το πρωτάθλημα. Αυτό δείχνει ότι δουλεύουμε σωστά και μεθοδικά. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια τους όχι μόνο στην τελική φάση αλλά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς γιατί έχουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και το πολύ δύσκολο ωράριο της προπόνησης. Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να μείνουν σε αυτό το μετάλλιο αλλά να το δουν σαν αρχή για περισσότερη δουλειά και μεγαλύτερες επιτυχίες».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :