Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΕΙΔΕ ΛΙΓΟ... ΓΟΥΑΪΤ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Χρήστος Σταυρόπουλος βρίσκονται, όπως σας έχουμε ενημερώσει, στο Λας Βέγκας και παρακολούθησαν τον Οκάρο Γουάιτ που είναι ένας από τους βασικούς «στόχους» του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός αγωνίστηκε μόλις 6 λεπτά στην αναμέτρηση για το Summer League με το Μαϊάμι κόντρα στους Μάβερικς και δεν κατάφερε να πετύχει κάποιον πόντο. Τελείωσε τον αγώνα με ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο, μία ασίστ και ένα λάθος.

Ο έτερος «στόχος» των ερυθρόλευκων, Έρικ Γκριν, δεν αγωνίστηκε καθόλου με τους Μπλέιζερς. Μάλιστα, δεν είναι καν στο ρόστερ του Summer League τους, στο Λας Βέγκας παρά την αρχική ανακοίνωση που φαινόταν μέσα σε αυτό, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Χρήστος Σταυρόπουλος, βρίσκονται στις ΗΠΑ για να μιλήσουν με τους δύο παίκτες αλλά και άλλους… στόχους και διάφορους ατζέντηδες.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :