Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΕΤΣΙ... ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΡΗΟΤΟ)


Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ομάδα από το Ισραήλ, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.

Η αναμονή για τον Ολυμπιακό έλαβε τέλος το βράδυ της Τρίτης, καθώς μετά τη διεξαγωγή του επαναληπτικού αγώνα, ανάμεσα στην Σέριφ και την Χάποελ, προέκυψε η αντίπαλος της ομάδας μας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Σε δύο παιχνίδια, ο Θρύλος θα κληθεί να αποκλείσει την ομάδα από το Ισραήλ και να προχωρήσει στα play offs, καθώς μετά το 0-0 του χθεσινού αγώνα στο Τίρασπολ και το 3-2 του πρώτου ματς, η Χάποελ είναι εκείνη που πήρε την πρόκριση.

Σε ένα μικρό who is who της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού, στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Χάποελ ιδρύθηκε την 1η Μαΐου 1949 και έχει στην συλλογή της 3 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο, 2 Toto cup, 1 σούπερ καπ και 1 Lilian cup. Έδρα της είναι το «Turner Stadium» που βρίσκεται στην Μπερ Σεβά του Ισραήλ και έχει χωρητικότητα 16.126 θεατών. Τα χρώματά της είναι το κόκκινο και το άσπρο και προπονητής της ο 36χρονος Ισραηλινός, Μπαράκ Μπακχάρ.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :