Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΟΛΑΪΤΑΝ...


Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επίσημα πλέον ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Μάικλ Ολαϊτάν, με τον Νιγηριανό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια στην ομάδα της Πλατείας.

Άμεσα βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του ο Μάικλ Ολαϊτάν, καθώς λίγες ώρες μετά την ενημέρωση ότι έμεινε ελεύθερος από τους ερυθρόλευκους, ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Πανιώνιος η απόκτησή του.

Ο Νιγηριανός επιθετικός συμφώνησε με την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ για συμβόλαιο 1+1 έτους.

Την περσινή σεζόν ο 23χρονος επιθετικός αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Τβέντε και στην Κορτράικ, χωρίς να σημειώσει γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάικλ Ολαϊτάν με ελεύθερη μεταγραφή. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιό του (1+1), στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ παρουσία του προέδρου κ. Χρήστου Δάρα και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Νίκου Ζαμάνη».



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :