Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

«ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΚΡΙΕΖΜΑΝ»


Έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και πρώτους στην επικαιρότητα αυτή την περίοδο θα μπορούσε να είχε αποκτήσει η Φούλαμ τον Ιανουάριο του 2014 σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα.

Ο λόγος για τον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος με τις εμφανίσεις του και τα 6 γκολ που έχει πετύχει στο φετινό Euro, έχει πάρει στις πλάτες του την εθνική ομάδα της Γαλλίας και την οδηγεί προς το τρόπαιο, το οποίο θα διεκδικήσει την Κυριακή κόντρα στην Πορτογαλία.

Εκείνη την περίοδο πάντως, η αγγλική ομάδα... "ψαχνόταν" για επιθετικό και είχε ρωτήσει την Ρεάλ Σοσιεδάδ, για τον 22χρονο τότε αριστεροπόδαρο άσο. Οι Ισπανοί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είχαν ζητήσει 15 εκατ. ευρώ με τους Άγγλους να καταλήγουν τελικά στον παίκτη που άνηκε στον Ολυμπιακό και δεν ήταν άλλος από τον Κώστα Μήτρογλου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :