Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΔΕΝ... «ΠΕΦΤΕΙ» ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΑΚΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Αρτούρ Μασουακού από αγγλική ομάδα απέρριψε ο Ολυμπιακός, για τον οποίο περιμένουν να κάνει κίνηση και η Λιόν.

«Με 7 εκατ. ευρώ δεν πουλάμε τον Μασουακού», τόνιζαν χθες το βράδυ στον Ολυμπιακό όσον αφορά την υπόθεση του Γάλλου μπακ-χαφ και το ενδιαφέρον που υπάρχει από κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες για την απόκτησή του.

Όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», οι ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά σε πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ που έκανε αγγλική ομάδα για την παραχώρηση του Μασουακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, όμως, απέρριψαν και πρόταση της Μαρσέιγ που ήταν χαμηλότερη. Παράλληλα, η «Equipe» διατηρεί ζωντανό το ενδιαφέρον της Λιόν για τον 23χρονο αμυντικό για τον οποίο σκοπεύει να καταθέσει πρόταση κοντά στα 7 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ουμτιτί που πούλησε έναντι 40 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα.

Μέχρι και χθες η γαλλική ομάδα δεν είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, αλλά στο Λιμάνι εκτιμούν ότι αυτό μπορεί να συμβεί σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Και πάλι όμως δείχνει δύσκολο να απαντήσουν θετικά σε πρόταση που δεν φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ που έχουν θέσει ως... «ταβάνι» οι ερυθρόλευκοι για την παραχώρηση του Μασουακού, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :