Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ Ο ΧΑΚΕΤ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ! (ΡΗΟΤΟ)


Η Ιταλία έδειξε το καλό της πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Τυνησία και πήρε τη νίκη με 41-68 στο πρώτο της παιχνίδι στο Προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο.

Η ομάδα της Αφρικής προέβαλε αντίσταση μόνο στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στο τρίτο δεκάλεπτο η «σκουάντρα ατζούρα» πάτησε φουλ το… γκάζι και με ένα επιμέρους σκορ 22-2(!) δημιούργησε μία διαφορά χωρίς… επιστροφή.

Η Ιταλία ανέβασε «στροφές» στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και βασιζόμενη στην άμυνά της κατάφερε να πάρει άνετα τη νίκη επί της σαφώς πιο αδύναμης Τυνησίας.

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι (15π.) ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του γκαρντ του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Χάκετ (2π.,0/2δ., 3ρ., 2ασ., 2λ., 1κλ.) ο οποίος αγωνίστηκε περισσότερο από όλους στη νίκη της εθνικής του.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ελ Μαμπρούκ με 11 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 12-19, 27-32, 29-54, 41-68

Τυνησία (Τλάτλι): Κενούφι 3 (1), Σέγε, Αμπάντα 1, Ελ Μαμπρούκ 11 (3), Γκιάζα 9, Ρολ 9 (1), Λαχιάνι 2, Αμπάσι, Νίουα, Μπρα 6.

Ιταλία (Μεσίνα): Ποέτα 3, Μπελινέλι 11 (3), Αραντόρι 13 (3), Τζεντίλε 8, Μπαρνιάνι 15 (6ρ), Γκαλινάρι 6, Μελί 4, Κουζίν 4, Ντατόμε, Τσέρβι 2, Χάκετ 2, Τόνουτ 2.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :