Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΓΚΕΝΚ ΜΕ... ΠΟΛΛΗ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ


Συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό η δουλειά στο Γκενκ του Βελγίου.

Πολλή μπάλα περιελάμβανε και το πρωινό πρόγραμμα της Πέμπτης, στο Γκενκ. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την εντατική δουλειά, προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων και έτσι σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Βίκτορ Σάντσεθ δούλεψαν πολύ επάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού (επιθετικά) και του pressing (αμυντικά).

Οι οδηγίες του προπονητή του Ολυμπιακού διαρκής, η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών ασταμάτητη και κάπως έτσι κύλησε το πρωινό πρόγραμμα. Οι καιρικές συνθήκες ήταν και πάλι ιδανικές και οι παίκτες έδειξαν να προσαρμόζονται άριστα στο νέο τους περιβάλλον.

Εκτός προγράμματος έμειναν εκ νέου οι Μαζουακού και Φιγκέιρας. Ο πρώτος έκανε θεραπεία στο ξενοδοχείο, ενώ ο δεύτερος ατομικό στο γυμναστήριο και το γήπεδο. Χρησιμοποίησε και μπάλα, ανεβάζοντας ρυθμό. Το απόγευμα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :