Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ...


Ο Λεονάρντο ήταν από τους πρώτους ξένους προπονητές που μίλησε με τον Ολυμπιακό για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας ώστε να αντικαταστήσει τον Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ήταν θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των ερυθρόλευκων, όμως ζήτησε μία μικρή... διορία καθώς ενδιαφερόταν για τον ίδιο και η Ίντερ.

Σύμφωνα με τα όσα διαδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ όμως, ο Ντε Μπουρ είναι πολύ κοντά στο να αναλάβει την Ιταλική ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια, αναφέροντας και το όνομα του Λεονάρντο για τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρουν πως αν ο Ολλανδός υπογράψει με την ομάδα του Μιλάνου, τότε ο Βραζιλιάνος τεχνικός αναμένεται να απαντήσει θετικά στους πρωταθλητές Ελλάδας. Πιθανότατα πάντως ο Πορτογάλος Πάουλο Μπέντο πρόλαβε τον Βραζιλιάνο, αφού ο αρχικός δισταγμός του Λεονάρντο μάλλον δείχνει να του "στοίχισε"...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :