Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΒΟΗΘΟΥ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΚΑΙ... ΜΠΕΝΤΟ!


Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, Ζοάο Πέδρο Σόουζα, σχολίασε στο gazzetta.gr την πρόσληψη του Πάουλο Μπέντο, αλλά και τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά...

Σχεδόν δύο μήνες μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα, αλλά και των συνεργατών του τα ερωτήματα για το τάιμινγκ που ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση, μένουν αναπάντητα.

Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό του από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ πορεύεται πλέον με τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο του.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας στο επίσημο ντεμπούτο του οδήγησε τους ερυθρόλευκους στην επικράτηση με 0-1 επί της Αρούκα στο «Εστάντιο Μουνισιπάλ ντε Αρούκα» κάνοντας το πρώτο βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο πρώην ασίσταντ του Μάρκο Σίλβα στον Ολυμπιακό, Ζοάο Πέδρο Σόουζα, εξακολουθεί να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα τεκταινόμενα στους πρωταθλητές Ελλάδας εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της πρώην ομάδας του από την Χάποελ Μπερ Σεβά. Παράλληλα καλωσόρισε την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού να παραδώσει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Πάουλο Μπέντο.

«Είδα με μεγάλη στενοχώρια τον Ολυμπιακό να ηττάται στο Ισραήλ και να αποκλείεται από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα δεν είχε άλλη επιλογή από τον κοιτάξει το μέλλον της με δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

Θεωρώ πως η επιλογή του Πάουλο Μπέντο για τον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετική. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :