Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΙΓΚΑΛ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Τον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει σε μερικές ημέρες για το πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League η Αρούκα, με τον Λίτο Βιντιγκάλ να κάνει τα πλάνα του, όπως είναι φυσικό.

Όλα δείχνουν πως η ομάδα που θα παραταχθεί στο γήπεδο και πιο συγκεκριμένα το σχήμα, δεν θα έχει καμία σχέση με το σύστημα που εφάρμοσε στον αγώνα με την Μποαβίστα, εκεί όπου η Αρούκα έχασε με 2-0.

Ναι μεν ισορρόπησε σε κάποια φάση το ματς η Αρούκα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν και τόσο καλή. Και ίσως αυτός να είναι ο λόγος, που σε συνδυασμό με τη δυναμικότητα του Ολυμπιακού, ο Λίτο Βιντιγκάλ αναμένεται να αλλάξει πολλά ενόψει Πέμπτης.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, ο προπονητής της Αρούκα σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3, με στόχο να κάνει και να έχει πιο γεμάτο το κέντρο του ώστε να αναχαιτίσει τις επιθέσεις του Ολυμπιακού.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :