Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

«ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ»... ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΔΟ!


Κοντά στην Τσίβας Γουαδαλαχάρα φέρεται να βρίσκεται ο Άλαν Πουλίδο, αν και μεξικανικό ΜΜΕ αναφέρει πως το θέμα έχει... κολλήσει και αυτό γιατί Τίγκρες και Ολυμπιακός έχουν ανταλλάξει μηνύσεις. Για το λόγο αυτό υπάρχει καικώλυμα, όπως γράφεται.

Μάλιστα στο δημοσίευμα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Χιγκέιρα, διευθύνοντος συμβούλου της Τσίβας, ο οποίος τονίζει πως το θέμα είναι κάπως... μπερδεμένο.

«Πάμε για δύο χρόνια συμφωνίας, αλλά το θέμα είναι περίπλοκο. Δεν έχουμε παρατήσει την υπόθεση. Σήμερα, δεν έχω να πω κάτι, πιστεύω πως πρέπει να επικεντρωθούμε περισσότερο στους παίκτες και την ομάδα που έχουμε», ανέφερε ο Χιγκέιρα και συνέχισε.

«Ελπίζω να πάει καλά, αλλά δεν είναι εύκολο. Έχουμε πλήρη συνεργασία με την Τίγκρες, προσπαθούμε, δεν είναι εύκολο, υπάρχουν ακόμα μερικές ημέρες. Αν δεν γίνει, έχουμε δει πως έχουμε ανταγωνιστική ομάδα. Οι συμφωνίες έχουν επιτευχθεί, αλλά δεν είναι εύκολα τα πράγματα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :