Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΕΚΕΙ... ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΣΕΠΟΒΙΤΣ! (ΡΗΟΤΟ)


Στη δευτεραθλήτρια Ουγγαρίας, Βίντεοτον, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάρκο Σέποβιτς, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό αν παραχωρήθηκε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό ή αν οι ερυθρόλευκοι... τον άφησαν ελεύθερο.

Παίκτης της Βίντεοτον είναι από το βράδυ της Τρίτης ο 25χρονος Σέρβος επιθετικός, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και στη συνέχεια ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα της κεντρικής Ουγγαρίας.

«Γνωρίζω την ομάδα, πολλοί Σέρβοι έχουν περάσει από εδώ και έχω πάρει πολλές πληροφορίες. Έπαιξα και με την Παρτίζαν απέναντι στη Βίντεοτον. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να παλέψει για τον τίτλο και να πετύχω πολλά γκολ», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Σέποβιτς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2013 έναντι 2,5 εκατ. ευρώ από την Παρτιζάν όμως στο Λιμάνι μέτρησε μόλις 17 επίσημες συμμετοχές με απολογισμό 7 γκολ και 3 ασίστ, αφού είχε παραχωρηθεί κατά σειρά δανεικός σε Μαγιόρκα, Τέρεκ Γκρότσνι και Μουσκρόν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :