Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

«ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΝΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ...»


Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μεταγραφικές του... αναζητήσεις και πλέον φαίνεται πως το ενδιαφέρον για τον Κάρλος Μανέ της Σπόρτινγκ, είναι δεδομένο.

Μάλιστα ο «Γαύρος» υποστηρίζει πως ο ακραίος θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο ίσως να παίξει καταλυτικό ρόλο στη μεταγραφή του.

Ο Μανέ ήταν στην αποστολή της Πορτογαλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και χθες επέστρεψε στην πατρίδα του και άρχισε προπονήσεις με τη Σπόρτινγκ. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως θα μείνει κιόλας εκεί, καθώς όπως γράφει η ιστοσελίδα maisfutebol.iol.pt, οι πόρτες του «Αλβαλάδε» είναι ανοικτές ακόμα για αυτόν. Για αποχώρηση βέβαια.

«Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Αλλά η απάντηση της Σπόρτινγκ στην ελληνική ομάδα ήταν διστακτική. Οι Πορτογάλοι ζητούν 1.25 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη, συν την πλήρη καταβολή των μισθών του Κάρλος Μανέ. Επίσης, υπάρχει και το Αμβούργο, το οποίο καλείται να φτάσει τις απαιτήσεις της Σπόρτινγκ. Φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις για τον Μανέ θα συνεχιστούν», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :