Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΙΑ... ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Λίγες ώρες έμειναν ακόμα για να κλείσει η μεταγραφική περίοδος (Τετάρτη στις 20.00) και στον Ολυμπιακό… φουλάρουν για να κλείσουν όλα τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.

Ήδη έχουν αποκτήσει κεντρικό χαφ, τον Αλεξί Ρομάο, τον νεαρό στόπερ Μπρούνο Βιάνα και τον νεαρό επιθετικό Πασιέντσια, ενώ όπως επιβεβαίωσαν αργά το βράδυ βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο πλέον και οι συζητήσεις για τη μεταγραφή του Όσκαρ Καρντόσο.

Ωστόσο, στο Λιμάνι και την Τετάρτη θα συνεχίσουν το ψάξιμο στην αγορά για τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή, η οποία θα προκαλέσει όμως... αίσθηση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sportdog.gr". Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να ψάξουν μέχρι το τέλος της προθεσμίας έναν πολύ καλό κεντρικό αμυντικό και σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ήδη «δουλεύουν» κάποια ονόματα.

Για την ώρα πάντως δεν θέλουν να βγει κάποιο όνομα προς τα έξω, ωστόσο ελπίζουν πως θα καταφέρουν να κλείσουν ένα ακόμα πετυχημένο Deal.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :