Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

ΜΕ ΚΑΛΟ ΑΡΣΕΝΟΠΟΥΛΟ... ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ! (ΡΗΟΤΟ)


Η Εθνική Ελλάδας Παίδων επικράτησε της Εσθονίας με 60-43 και κατάφερε να πάρει την πρώτη της... νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16 που φιλοξενείται στην Πολωνία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση και προηγήθηκε με 13-10 στο τέλος της πρώτης περιόδου, πριν οι παίκτες του Μάνου Μανουσέλη ανεβάσουν την απόδοση τους και πάνε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 33-18.

Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και το +23 (45-22) και την υπόθεση νίκη ουσιαστικά να έχει κριθεί.

Κορυφαίος παίκτης για λογαριασμό της Ελλάδας ήταν ο Μάνος Χατζηδάκης που σημείωσε νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και 13 ριμπάουντ, ενώ σημαντικές βοήθειες πρόσφερε ο… άχαστος Σανδραμάνης (13π, 4/4 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 2/2 βολές) και ο Αρσενόπουλος του Ολυμπιακού (9π, 3ασ.).

Επόμενος αντίπαλος της Ελλάδας θα είναι η Σερβία (15/8, 17:15) σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :