Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΠΟΓΚΜΠΑ... ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Νέα... τροπή παίρνει το σίριαλ Πογκμπά!

Ιταλοί δημοσιογράφοι πλησίασαν τον Γάλλο και αφού προσποιήθηκαν ότι είναι οπαδοί της Γιουβέντους, τον ρώτησαν αν θα μείνει, με τον ίδιο να απαντάει... θετικά.

Ο Πολ Πογκμπά κατά τη διάρκεια των διακοπών του στις ΗΠΑ αποκάλυψε ποια θα είναι η ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν! Άθελα του, βέβαια, καθώς, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", δύο Ιταλοί δημοσιογράφοι προσποιήθηκαν πως είναι οπαδοί της Γιουβέντους, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να υπογράψει μια μπάλα.

Στη συνέχεια, τον ρώτησαν εάν θα παραμείνει στη "βέκια σινιόρα", με τον ίδιο να απαντάει θετικά. Και όλα αυτά, βέβαια, ενώ τον τραβούσαν βίντεο, χωρίς φυσικά να τον γνωρίζει ο ίδιος. Αλήθεια ή ψέματα; Θα γίνει γνωστό λίαν συντόμως!

Υπενθυμίζεται, πως ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι έτοιμη να ξοδέψει περισσότερα από 120 εκ. ευρώ για την απόκτησή του από τους Ιταλούς!


Δείτε το βίντεο



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :