Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 ΚΑΙ... ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Με γολ του Εστέμπαν Καμπιάσο στο 42' ο Ολυμπιακός έφυγε με... πολύτιμο διπλό από την Βέρνη αφού επικράτησε της Γιουνγκ Μπόις με 0-1.

Από την αρχή έως το τέλος ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα, ήταν σαφέστατα η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, ο Λεάλι που πήρε το... ευρωπαϊκό βάπτισμα του πυρός όταν χρειάστηκε ήταν εκεί, και με μία εμφάνιση που δεν ενθουσίασε αλλά σαφώς βελτιωμένη με βάση όσα είχαμε δει πριν από ένα μήνα, ο Ολυμπιακός πήρε το "διπλό" και έδειξε ότι... ανεβαίνει.

Το παιχνίδι μέχρι το 42’ κύλησε χωρίς μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά τότε ο Μάριν έδωσε στον Ιντέγε, ο οποίος έκανε το ιδανικό γύρισμα και ο Καμπιάσο  με προβολή λίγο έξω από την μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε προβλήματα στην κυκλοφορία, η Γιουνγκ Μπόις κράτησε περισσότερο μπάλα αλλά ελάχιστα απείλησε τον Ολυμπιακό που είχε συγκεντρωμένη την αμυντική του γραμμή. Η αλήθεια είναι ότι οι Πειραιώτες δεν κυνήγησαν ιδιαίτερα ένα δεύτερο γκολ που θα "κλείδωνε" τον αγώνα, αφού μέλημά τους ήταν να διαφυλάξουν το μηδέν.

Τελικά τα κατάφεραν και έτσι η λήξη τους βρήκε να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο του Θρύλου που βρέθηκε στη Βέρνη και έδωσε εντυπωσιακή παράσταση για ακόμα μία φορά.


Γιουνγκ Μπόις (Άντι Χάτερ): Εμβογκό - Σούτερ, Ροσέ, Φον Μπέργκερ, Λέτσιακς- Μπερτόνε, Ζακάρια, Ραβέ (86’ Ντουά), Σουλεϊμάνι – Φρέι (78’ Σικ), Κούμπο.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Ελιουνούσι (90’+3’ Ρομαό), Μάριν (63’ Αντρέ Μάρτινς), Σεμπά, Ιντέγε (82’ Καρντόσο).

Δείτε το γκολ στο βίντεο που ακολουθεί :





Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :