Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕΧΡΙ... ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΨΙΟΝ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ 100% ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ Η ΡΟΜΑ


Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να βάλει στα ταμεία του συνολικά... 6,5 εκατομμύρια ευρώ, από τη Ρόμα για την παραχώρηση του υπόλοιπου των δικαιωμάτων του Κώστα Μανωλά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Ιταλοί διατηρούν οψιόν αγοράς του 100% των δικαιωμάτων του παίκτη, έναντι του συγκεκριμένου ποσού, όπως σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Η ρήτρα θα πρέπει να ενεργοποιηθεί... εντός Σεπτεμβρίου και όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, η διοίκηση των «τζιαλορόσι» είναι διατεθειμένη να πληρώσει τα συγκεκριμένα χρήματα, προκειμένου να βάλει στα ταμεία της ολόκληρο το ποσό από πιθανή πώληση του διεθνή αμυντικού, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τις περασμένες εβδομάδες, έντονο ενδιαφέρον για τον Μανωλά είχε εκδηλώσει η Τσέλσι, όμως οι Ιταλοί αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τον διεθνή αμυντικό, καθώς μέρος των χρημάτων θα έπρεπε να τα δώσουν στους ερυθρόλευκους, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές.

Η ομάδα της Ρώμης θεωρεί πώς αν ο Μανωλάς έχει ίδια απόδοση και φέτος, τότε θα προσελκύσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, κάτι που σημαίνει πως θα... αυξηθεί και η τιμή πώλησής του.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :