Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΟΙ 10 ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ! *ΒΙΝΤΕΟ*

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε επισήμως σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης τα 10 σπουδαία μεταγραφικά του αποκτήματα.

Αναλυτικά το olympiacos.org, αναφέρει : 

Όλα τα αστέρια στην (ποδοσφαιρική) σκηνή! Τα 10 νέα αστέρια του Θρύλου παρουσιάστηκαν με κάθε επισημότητα το μεσημέρι της Τρίτης στο V'Ammos του «Γ. Καραϊσκάκης». Όσκαρ Καρντόσο, Μάρκο Μάριν, Ταρίκ Ελιουνούσι, Αλεξί Ρομαό, Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, Αντρέ Μάρτινς, Ντιόγκο Φιγκέιρας, Γκονσάλο Πασιένσια, Νικόλα Λεάλι και Μπρούνο Βιάνα συστήθηκαν στα ΜΜΕ αλλά και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τηλεοπτικά την εκδήλωση μέσω των social media του Ολυμπιακού. Μίλησαν για τα όνειρά τους και πόζαραν με καμάρι κρατώντας την τιμημένη ερυθρόλευκη φανέλα.

Την παρουσίαση έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μιχάλης Κουντούρης ενώ την όλη εκδήλωση διεύθυνε ο διευθυντής επικοινωνίας, κ. Κώστας Καραπαπάς. Παρόντες ήταν τόσο ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Σάββας Θεοδωρίδης όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Θρύλος ΑΕ, κ. Γιώργος Παύλου.

Εκεί βρέθηκε και ο επίτιμος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Λεωνίδας Θεοδωράκακης. Το «παρών» έδωσαν και πολλές σπουδαίες φιγούρες της ιστορίας του Θρύλου που αποτελούν και μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων.

Δείτε το video του Olympiacos TV από την παρουσίαση:


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :