Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑ ΠΛΑΝΑ 11ΑΔΑΣ ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ


Λίγες... παρεμβάσεις στην ενδεκάδα που σάρωσε 6-1 τη Βέροια ετοιμάζει για τον Ολυμπιακό εν όψει Γιουνγκ Μπόις ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα των ερυθρόλευκων στον αγώνα με τη Βέροι, λαμβάνοντας υπόψη τα πολλά νέα πρόσωπα, το μικρό διάστημα της προετοιμασίας, αλλά και τη χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου.

Ο Μπέντο προετοιμάζει πλέον την ομάδα του για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία, για την πρεμιέρα του Europa League και όλα δείχνουν πως δεν θα κάνει πολλές παρεμβάσεις στο βασικό σχήμα.

Δεδομένου ότι Σιόβας και Ομάρ δεν είναι ακόμη έτοιμοι, ενώ δεν υπάρχει άλλη έμπειρη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας, όλα δείχνουν πως η τετράδα Μποτία, Ντα Κόστα, Φιγκέιρας και Ντε Λα Μπέγια δεν θα αλλάξει στα μετόπισθεν. Ένα... σενάριο, που δεν έχει επιβεβαιωθεί, θέλει τον Λεάλι να παίρνει την ευκαιρία του αντί του Καπίνο, αλλά η εξαιρετική εικόνα του τελευταίου ως τώρα ίσως ανατρέψει αυτή την πιθανότητα.

Ο Μιλιβόγεβιτς είναι… ακλόνητος στο κέντρο, αλλά δεν αποκλείεται αυτή τη φορά ο Μάρτινς να μπει στην ενδεκάδα αντί του Καμπιάσο, παρόλο που, όπως αναφέραμε, ο Αργεντίνος μέσος έχει το προβάδισμα. Ο Μάριν παρόλο που δεν είναι 100% έτοιμος και δεν μπορεί να παίξει για πάνω από 45-60 λεπτά σε υψηλή ένταση αναμένεται να διατηρηθεί στην ενδεκάδα, είτε ως επιτελικός μέσος, είτε ως ακραίος αν επανέλθει στο βασικό σχήμα ο Φορτούνης (εφόσον ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο).

Στους εξτρέμ υπάρχουν και οι επιλογές των βασικών προχθές Ελιουνούσι και Σεμπά, ενώ υπενθυμίζεται πως εκτός λίστας είναι ο Πάρντο (όπως και οι Μανιάτης, Ζντιέλαρ και Πασιένσια).

Για τη γραμμή της επίθεσης ο ανεβασμένος Ιντέγε παίζει χωρίς αντίπαλο, με τον Καρντόσο πρώτη επιλογή από τον πάγκο.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :