Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΜΠΕΝΤΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝ ΚΑΙ... ΦΟΡΤΟΥΝΗ


Ο Πάουλο Μπέντο - όπως έχουμε αναφέρει - ετοιμάζεται για επιστροφή στο 4-2-3-1 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και σκέφτεται να... χωρέσει μαζί Μάριν και Φορτούνη.

Ο Νικόλα Λεάλι είναι ο σίγουρος κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Λογικά στο κέντρο της άμυνας θα ξεκινήσουν οι Αλμπέρτο Μποτία και Μανουέλ Ντα Κόστα.

Ο Ντιόγο Φιγκέιρας θα είναι ο δεξιός μπακ και για αριστερά υπάρχει ερωτηματικό. Εάν ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια προλάβει να είναι στο 100% θα ξεκινήσει. Διαφορετικά μπορεί να επιστρατευθεί ο Σεμπά για εκεί.

Για τον άξονα οι επιλογές των Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο. Επιτελικός ο Φορτούνης και στα άκρα ο Μάριν με τον Ελιουνούσι για να πάει κορυφή ο Ιντέγε. Με τον Μάριν πάντως να είναι πιο σίγουρος για... 11αδάτος από τον Φορτούνη.

Πέραν της επιστροφής στο 4-2-3-1 ο Μπέντο έχει να κάνει ακόμα και άλλες δοκιμές για την ενδεκάδα για το Ολυμπιακός - ΑΠΟΕΛ.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :