Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου τον ΑΟ Ιλίου και παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, τελικά επιβλήθηκαν με 2-1.

Συγκεκριμένα, στο 29’ ο Κατσούκης με μία πολύ ωραία ατομική ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1 την αναμέτρηση. Δέκα λεπτά αργότερα ο Παπαγεωργίου βρήκε ωραία τον Ντουμάνη, ο οποίος με ένα πολύ δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 1-2.

Οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να σκοράρουν ακόμα περισσότερα γκολ. Μάλιστα, στο 85’ έχασαν πέναλτι με τον Τσιριγώτη, ο οποίος στο 88’ είχε και δοκάρι!

Ετσι, το 1-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Νικοπολίδη, Κακάμη, Γαλούπη, Παπαδόπουλο, Γκοτζαμανίδη, Παπαγεωργίου, Ντουμάνη, Μποσκουϊδη, Βοϊλη, Κατσούκη και Μπέκο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Γούσιας, Βεζύρης, Φιτόπουλος, Μαργαρίτης, Ράμα, Παπαγγελής, Αντωνόπουλος, Σταυρόπουλος, Φέκκας, Τσιριγώτης και Δήμος.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :