Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ17 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!


Εκτός έδρας δοκιμασία την Παρασκευή με τον Πλατανιά.

Από τα Χανιά ξεκινάει την Παρασκευή το... ταξίδι του Ολυμπιακού στο Πρωτάθλημα Super League K-17 της αγωνιστικής περιόδου 2016-17. Οι Έφηβοι αγωνίζονται στο πλαίσιο της 1ης ημέρας της διοργάνωσης εκτός έδρας (γήπεδο Αλικιανού) στις 17:00 απέναντι στον Πλατανιά.

Στόχος της ομάδας μας είναι να αποδώσει σ' όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος καλό ποδόσφαιρο και φυσικά μετά από τις 24 αγωνιστικές να εξασφαλίσει μια θέση στο Final-4 όπου θα μπορεί να διεκδικήσει και το τρόπαιο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης ο οποίος είναι για 3η χρονιά στον πάγκο της Κ-17 μιλώντας για την διοργάνωση σημείωσε: "Θέλω να ευχηθώ σ' όλους καλή αρχή και να έχουν όλοι υγεία. Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θ' αποδώσει ωραίο ποδόσφαιρο και η οποία θα παρουσιάζει βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα, έχουμε δουλέψει αρκετά στην προετοιμασία, αλλά όλα κρίνονται στα παιχνίδια. Φυσικά όταν φοράς και την φανέλα του Ολυμπιακού σε ενδιαφέρει και η κατάκτηση τίτλων. Στόχος μας είναι να είμαστε στο Final-4 και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο".

Άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Μαυρογενίδη είναι ο Τάσος Θέος ενώ προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Μάκης Βενιαμίν. Γυμναστής είναι ο Κώστας Λιούγκος. Η ομάδα έχει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2000 και το 2001.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :