Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

«ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ 50 ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΡΥΘΜΟ»

Στο παρελθόν αφήνει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΛ, και τονίζει τη σημασία που έχουν πλέον οι αγώνες με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος μέσος στη Nova:

Για το χθεσινό ματς με την ΑΕΛ, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την ήττα για τον Ολυμπιακό: 

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, η πρώτη μας ήττα, ένα διαφορετικό παιχνίδι, εμείς χρειαζόμαστε ρυθμό, ταχύτητα και ένταση και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν το ματς διακόπτεται 50 φορές, είναι πολύ δύσκολο να βρεις τον ρυθμό που θέλεις. Αυτό ήταν ένα από τα πολλά προβλήματα. Κοιτάμε μπροστά, είναι αρχή ακόμα, πρέπει να συνεχίσουμε, είναι μόλις η 3η αγωνιστική και έχουμε χρόνο να διορθώσουμε την κατάσταση».

Για την κατάσταση των Πειραιωτών: 

«Στο τελευταίο μας παιχνίδι κόντρα στη Βέροια έχουμε δείξει ότι βρήκαμε την ποιότητά μας και πως είμαστε δεμένοι και έτοιμοι. Όμως έχουμε ακόμα κάποια προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν. Το σημαντικό είναι πως έρχονται δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά για να παίξουμε πολύ καλά και να πάρουμε τα αποτελέσματα».

Για τους αγώνες που ακολουθούν με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη:

 «Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε μεγάλη ομάδα, αυτά τα δύο ματς είναι πολύ σημαντικά και δεν χρειάζεται κίνητρο για να σταθούμε στο ύψος της περίστασης. Πιστεύω στην ομάδα μου, έχω αυτοπεποίθηση και θεωρώ πως θα τα πάμε πολύ καλά».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :