Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑΣ : ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΠΕΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ...


Ο Κώστας Φορτούνης δεν δείχνει να είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος και ο Πάουλο Μπέντο γνωρίζει καλύτερα γιατί δεν χρησιμοποιεί τον διεθνή μεσοεπιθετικό, όπως δήλωσε ο Νίκος Βαμβακούλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο διεθνής μέσος δεν είναι ο ίδιος ποδοσφαιριστής με την περσινή σεζόν και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα την εμπιστοσύνη του Πάουλο Μπέντο, όπως δήλωσε ο βετεράνος αμυντικός.

«Ο προπονητής βλέπει κάθε μέρα στην προπόνηση. Είχε έναν τραυματισμό. Μπορεί να έπαιξε στην Εθνική και δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος», τόνισε ο Νίκος Βαμβακούλας.

Από εκεί και πέρα, ο Βαμβακούλας εξέφρασε την άποψη ότι ο πρώτος προπονητής που θα φύγει θα είναι ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος πρέπει να αλλάξει την τακτική του προσέγγιση και να γίνει περισσότερο επιθετικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Βαμβακούλας στην εκπομπή «Δύο λέρες μόνο»:

Για τον Σεμπά: Ο κάθε παίκτης κάνει μία δουλειά που θέλει ο προπονητής στο γήπεδο. Αυτός ο παίκτης είναι εργάτης. Τρέχει και για τους άλλους. Πράγματι τέτοιοι παίκτες χρειάζονται. Κάνει πολλά χιλιόμετρα μέσα στον αγωνιστικό και για αυτό τον επιλέγει ο προπονητής, αφού ανοίγει χώρους και στους συμπαίκτες του. Δεν είναι σωστό να λέμε ότι δεν κάνει.

Για τη μεταγραφή του Ολυμπιακού που έχει ξεχωρίσει: «Δεν θέλω να σταθώ τώρα σε κάποιον. Θα μιλήσω μετά από δύο μήνες, όταν θα έχουν βρεθεί μεταξύ τους οι παίκτες. Τώρα δεν έχει νόημα να καταθέσουμε το σχόλιό μας. Δεν χρειάζεται να πω κάτι για κάποιον παίκτη. Μετά από δύο μήνες θα δούμε την πραγματική εικόνα του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός και μεταγραφές έκανε και μετά από 10 – 15 μέρες θα δούμε τι θα γίνει».

Για τον Κώστα Φορτούνη που δεν δείχνει να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πάουλο Μπέντο: «Ο προπονητής βλέπει κάθε μέρα στην προπόνηση. Είχε έναν τραυματισμό. Μπορεί να έπαιξε στην Εθνική και δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. Ο Φορτούνης πρέπει να ξεπεράσει το πρόβλημα με τον κόσμο, ο οποίος σε κάποια παιχνίδια μπορεί να του ασκήσει κριτική. Σε ένα – δύο παιχνίδια τον αποδοκίμασαν. Πρέπει να μην ασχολείται με τον κόσμο. Ο κόσμος τον αγαπάει και ο Φορτούνης αγαπάει τον Ολυμπιακό. Ο Φορτούνης δεν είναι ο ίδιος με την περσινή σεζόν. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Πρέπει να καταλάβει ότι τον εμπιστεύεται η ομάδα και να την πάρει στις πλάτες του. Πόσο καιρό θα παίζει ο Τσόρι; Πρέπει να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες».

Για το αν εκείνος αντιδρούσε στην κριτική του κόσμου: «Εγώ ήμουν κουφός. Ναι, πολλές φορές με είχαν αποδοκιμάσει. Όταν δεν είχαμε πάρει ένα πρωτάθλημα, μας είχαν γιουχάρει, μας πετούσαν αυγά και πέτρες. Με κράνη πηγαίναμε στο γήπεδο. Έχω πάει και έχω μιλήσει στην εξέδρα. Όταν βγεις και τους εξηγήσεις κάποια πράγματα και δεν κρύβεσαι, δεν έχεις πρόβλημα».

Για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό: «Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο πρωτάθλημα. Δεν θα τελειώσει με 10 – 20 βαθμούς διαφορά. Αυτό που έλεγε ο Ολυμπιακός, να ενισχυθούν οι αντίπαλοί του, έγινε πραγματικότητα. Είναι καλό για τον Ολυμπιακό να πιέζεται και για όλες τις ομάδες. Θα δούμε ένα άλλο πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πω ότι ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο υλικό. Είναι καινούργιοι παίκτες στην ομάδα και σε 15 – 20 μέρες θα αποδείξουν τις ικανότητές τους. Εκείνο που μετράει είναι το πάθος και η δύναμη. Δεν μπορείς να λέγεσαι ομάδα, αν δεν έχεις πάθος και δύναμη».

Για το ποιος προπονητής θα φύγει πρώτος: «Θα σας πω δύο. Του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης, ή της Λειβαδιάς είναι πιο εύκολο να φύγουν. Θα σας εξηγήσω και γιατί. Ο Παναθηναϊκός είναι η μόνη χρονιά που έδωσε αρκετά χρήματα, πήρε πολύ καλούς παίκτες, πέρσι τον κατέκριναν γιατί έκανε 7-8 αλλαγές κάθε Κυριακή και είναι ένας προπονητής αμυντικογενής, σαν Ιταλός και πιστεύω ότι αν δεν αλλάξει νοοτροπία θα είναι από τους πρώτους που θα φύγουν. Πάμε για Ουζουνίδη που λένε…».

Για τον Πάουλο Μπέντο: «Πιστεύω ότι αυτός ο προπονητής είναι πολύ καλός. Ο κάθε προπονητής έχει τα δικά του. Ποτέ δε θα βρεις παίκτες ή προπονητή. Όλοι κάτι έχουν. Καλό ή κακό».

Για το σκηνικό με Κούγια και Ντεγκρά, τι θα έκανε εκείνος στη θέση του: «Όταν βλέπεις καθημερινά ποδόσφαιρο, στην Αγγλία που βγαίνει ο τερματοφύλακας και ντριμπλάρει ή ένας αμυντικός κάνει λάθος, τότε γιατί δεν λέμε κάτι. Είναι λάθος. Έτσι του ‘ρθε. Καμιά φορά κολλάει το μυαλό. Ήταν η κακή στιγμή. Έφερε “Χ” η ομάδα του. Δίνω άδικο στον Αναστασιάδη. Έπρεπε να πάει και να του πει πως ήταν ανθρώπινο λάθος και να του εξηγήσει πως είναι δική του δουλειά. Επειδή ο Αναστασιάδης έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο, έπρεπε να τον δικαιολογήσει. Επειδή μία Κυριακή θα είναι καλά και μία μπορεί να μην είναι. Ο Αναστασιάδης, επειδή είναι καλό παιδί και καλός άνθρωπος, εκεί έκανε λάθος».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :