Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΑΛΙΝΟ ΓΙΑ... ΚΑΜΠΕΛ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΖΕΣΟΥΣ!


Ο Λεάντρο Σαλίνο μίλησε στον πορτογαλικό Τύπο για τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Τζόελ Κάμπελ, τονίζοντας πως δεν μπορεί να αποδώσει τα αναμενόμενα ως αριστερός εξτρέμ.

Στον πρώην παίκτη των ερυθρόλευκων ασκήθηκε σκληρή κριτική από τον πορτογαλικό Τύπο για την εμφάνιση του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την Ρίο Άβε (3-1).

Ο Ζόρζε Ζεσούς βλέποντας τον Τζόελ Κάμπελ να υστερεί τον αντικατέστησε στο ημίχρονο. Ο Κοσταρικανός εξτρέμ αντιμετώπισε προβλήματα στη συνεργασία του με τον αριστερό μπακ, Μπορύνο Σέζαρ, με αποτέλεσμα η άμυνα της Σπόρτινγκ να μείνει εκτεθειμένη.

«Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να αφομοιώσει το σύστημα του Ζόρζε Ζεσούς παίζοντας στα αριστερά. Δεν είναι εύκολο να παίξει εκεί σε διάταξη 4-4-2 γιατί δεν αμύνεται.

Δεν βοηθάει την ομάδα του, αλλά ο Ζεσούς μπορεί να το αλλάξει αυτό και να του μάθει τι να κάνει. Χρειάζεται χρόνος και δουλειά», σχολίασε ο Σαλίνο προσθέτοντας:

«Πρέπει να παίζει από τα δεξιά. Του ταιριάζει αυτή η πλευρά. Προστατεύει την μπάλα, διεισδύει, πασάρει και έχει την ικανότητα να κόβει.

Στον Ολυμπιακό παίζαμε 4-3-3, και ήταν δεξί εξτρέμ. Ήταν ότι καλύτερο για εκείνον. Ήταν εύκολο να δημιουργήσει αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα. Είναι παίκτης που σουτάρει καλά και γίνεται επικίνδυνος».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :