Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΔΩΣΕ ΤΟ... ΣΥΝΘΗΜΑ Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ!


Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει και τη νέα χρονιά με στόχο να... σαρώσει τα πάντα στην Ελλάδα και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρωλίγκα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος και επισήμανε ότι άπαντες στην ομάδα θα παλέψουν για να πετύχει ο Ολυμπιακός τους στόχους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Οι ατομικές διακρίσεις μένουν στην άκρη. Πιστεύουμε πολύ στην ομαδικότητα. Δείχνουμε μαχητικό πνεύμα, δεν τα παρατάμε και παλεύουμε μέχρι τέλους όπως έχουμε δείξει. Ο Ολυμπιακός πάντα παλεύει για τους στόχους του. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε υγεία, να παλέψουμε για τους στόχους μας και να πάρουμε την καλύτερη θέση σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε για τις δυσκολίες που θα έχει η φετινή σεζόν: «Σίγουρα, ο συνδυασμός του ελληνικού πρωταθλήματος με την νέα Euroleague, απαιτεί από τις ομάδες να είναι ετοιμοπόλεμες με μεγαλύτερο ρόστερ, με τρόπους ξεκούρασης από τα ταξίδια και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Θα παίξουμε πολλά παιχνίδια και αυτό είναι κάτι καινούργιο. Ένας μας πλεονέκτημα είναι πως έχουμε σταθερό κορμό και προσθέσαμε δυο-τρεις παίκτες που θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω. Πιστεύω πως θα είμαστε γρήγορα έτοιμοι. Αλλωστε είναι σημαντικό να έχουμε και διάρκεια μέσα σε αυτή τη σεζόν».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :