Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΕΜΠΑ : ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ!


Τις δυσκολίες που κρύβει το πρώτο ματς των ομίλων του Europa League κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, αλλά και την αυτοπεποίθηση με την οποία ταξίδεψαν στην Ελβετία οι παίκτες του Ολυμπιακού τόνισε ο Σεμπά.

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση είναι οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με όσα είπε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ κατά την αναχώρηση της ομάδας προς την Ελβετία, για το πρώτο ματς κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις.

Ο Σεμπά ανέφερε για το εναρκτήριο ματς των ομίλων του Europa League: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Πρέπει να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό», ενώ για την νικηφόρα πρεμιέρα στην Σούπερ Λίγκα είπε:

«Δείχνει πως είμαστε στο σωστό δρόμο. Είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και περιμένουμε το δεύτερο παιχνίδι για να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Όσο για τη σχέση που έχει με τον κόσμο του Ολυμπιακού τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό. Είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας και της δουλειάς που έχω κάνει. Νιώθω αυτοπεποίθηση για να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο και να δώσω χαρά στους φιλάθλους, τη διοίκηση και την ομάδα».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :