Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΠΟΥ... «ΕΦΤΙΑΞΕ» ΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ!


Λίγο πριν την έναρξη τού πρωταθλήματος ο Μπέντο σχεδιάζει τα τελευταία του πλάνα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Βέροια στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, σκέφτεται πολύ σοβαρά να βάλει βασικό στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ τον Όσκαρ Καρντόσο, παρόλο που ο Παραγουανός επιθετικός ήταν από τους τελευταίους παίκτες που ήρθαν στο Ρέντη αυτό το καλοκαίρι.

Ο ίδιος ο Καρντόσο, άλλωστε, ανυπομονεί να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα και αυτό είναι κάτι που το λέει από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα.

Μάλιστα, στο τελευταίο τετ α τετ που είχε με τον προπονητή του, ο Παραγουανός φορ ζήτησε να αγωνιστεί βασικός στην κορυφή τής επίθεσης τού Ολυμπιακού την Κυριακή, καθώς νιώθει έτοιμος όχι μόνο να παίξει αλλά και να... σκοράρει!

"Κόουτς, μην το σκέφτεσαι. Βάλε με βασικό να παίξω και να βάλω γκολ!", ήταν τα λόγια τού Καρντόσο που δείχνει πόσο πολύ θέλει να παίξει με τη νέα του ομάδα.

Ο Μπέντο είναι φυσικό να έχει αμφιβολίες για την ετοιμότητα του παίκτη του, ωστόσο μετά τη διαβεβαίωση που πήρε από τον ίδιο φαίνεται πως δε θα του χαλάσει το χατίρι...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :