Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΚΑΙ... «ΑΠΛΩΣ ΓΕΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!» (ΡΗΟΤΟ)


Ο κόσμος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Βέροια έδωσε... ηχηρή απάντηση σε όσους πολεμούν τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του. Περισσότεροι από 20.000 οπαδοί του Θρύλου έδωσαν το «παρών» στο "Γ. Καραϊσκάκης" και έστειλαν σαφές μήνυμα προς... πάσα κατεύθυνση: «Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό».

Κάποιοι, ωστόσο, παρουσιάσουν ως... άδειο το Καραϊσκάκη, παραπληροφορώντας τον κόσμο!

Σε αυτούς έδωσε ηχηρή απάντηση ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος έγραψε στο Facebook: «Δε φταίνε οι άνθρωποι του βόθρου του ΣΚΑΙ. Έτσι τους λένε τα αφεντικά τους έτσι κάνουν! Ποιός θα φέρει αντίρρηση; Οι κωμικοί που παριστάνουν τους παρουσιαστές ή το πάνελ των "μισθοφόρων" πουλημένων και ο Βαρούχας; Ή μήπως η παρουσιάστρια τροτέζα; Αν υποθέσουμε ότι κάποιος δεν ξέρει τι έχει συμβεί και ενημερώνεται από τον ΣΚΑΙ, βλέπει την εικόνα παρακάτω. '

Ελα όμως που αυτή είναι εικόνα σχεδόν μισή ώρα πριν το ματς; Αλλά δείτε και τα εισιτήρια των αγώνων. Πάνω από 20.000 εμείς, τα μισά σε ΟΑΚΑ και Τούμπα. Αλλά το "kick off" φυσικά δεν θα κάνει θέμα "άδειο το ΟΑΚΑ" και "μισοάδεια η Τούμπα"! Το καλό είναι ότι πλέον ΑΠΛΩΣ ΓΕΛΑΜΕ μαζί τους! Ας συνεχίσουν λοιπόν να μας διασκεδάζουν! ΥΓ.: Παράσιτα ήσασταν πάντα, παράσιτα θα μείνετε...».

Δείτε την ανάρτησή του:


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :