Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΑΣΤΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ... «ΣΠΙΤΙ» ΤΗΣ!


Η Αστανά έχει διαφορά... ασφαλείας και το μυαλό στην Ευρώπη και έτσι γνώρισε τη συντριβή εντός έδρας από την Καϊράτ (1-4).

Πριν το ντέρμπι η διαφορά της Αστανά ήταν στο +7 και με ματς λιγότερο. Η αντίπαλος του Ολυμπιακός στο Europa League είχε σημαντικές απουσίες, αφού έλειπαν 5 βασικοί και το μυαλό στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την συντριβή από την Καϊράτ μέσα στο "σπίτι" της.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 5’ ο Ασεβέδο με άψογο πλασέ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στη συνέχεια, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις. Η Καϊράτ έπαιξε σαν το ποντίκι με τη γάτα και... «χτύπησε» στην αντεπίθεση στην επανάληψη.

Ο Ισπαμχάμ έκανε το 0-2 στο 62’, ο Γκόου το 0-3 στο 67’, ενώ το μόνο που κατάφερε η Αστανά ήταν να μειώσει σε 1-3 στο 72’ με τον Ντεσπότοβιτς. Στο 76’, όμως, ο Αρσάβιν που μπήκε ως αλλαγή έκανε το τελικό 1-4, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :