Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ... ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΜΟΥΡΑΤΟΣ


Το πρωί της Τρίτης θα φτάσει στο Ηράκλειο η αποστολή του Ολυμπιακού, με τους Σπανούλη και Πρίντεζη να φτάνουν... μερικές ώρες αργότερα.

Ξεκούραση είχε το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων τη Δευτέρα (19/9).

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι θα αναχωρήσουν την Τρίτη (20/9) το πρωί για το Ηράκλειο, προκειμένου να συμμετάσχουν στο «1st International Basketball Tournament Crete», στο οποίο θα δώσουν το «παρών» οι Ερυθρός Αστέρας, Αναντολού Εφές και Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ωστόσο, η αποστολή του Θρύλου θα αναχωρήσει από την Αθήνα χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργος Πρίντεζης, καθώς οι δύο αρχηγοί των πρωταθλητών βρίσκονται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, στη Βαρκελώνη για τις ανάγκες δύο διαφημιστικών της Ευρωλίγκας. Αμφότεροι, θα μεταβούν στην Κρήτη αύριο το βράδυ και θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους το πρωί της Τετάρτης (21/9).

Τέλος, ο μοναδικός που δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή στο Ηράκλειο θα είναι ο Βασίλης Μουράτος. Ο νεαρός γκαρντ θα παραμείνει στην Αθήνα, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις με ομάδες για τον δανεισμό του.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :