Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

«ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...»


O Ντοντό τόνισε ότι η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς με τον Ολυμπιακό, όσο... δύσκολο κι αν φαντάζει αυτό.

Πριν λίγες μέρες, μιλώντας για την ζωή του στην Ελλάδα, είπε ότι δυσκολεύεται να προσαρμοστεί και ενώ δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί τις πρώτες δύο αγωνιστικές. Τώρα όμως φαίνεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση και δεν αποκλείεται να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κάνοντας δηλώσεις για το ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας, τόνισε ότι θα προσπαθήσει η ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αφού ξεκαθάρισε στην ιστοσελίδα «Terra» πως «πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό», συνέχισε εξηγώντας:

«Παίζουμε εντός έδρας και χρειαζόμαστε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ματς για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Όσο για τον στόχο της ομάδας του είπε: «Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ένα πρωτάθλημα που θα μας επιτρέπει να παλέψουμε με τις ομάδες που θα είναι στις πρώτες θέσεις. Το πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν είναι δύσκολο και ισορροπημένο. Είμαστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά που γίνεται».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :