Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΔΩΣΕ ΤΟ... ΣΥΝΘΗΜΑ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ!


Από τα πρώτα δείγματα που έχει δείξει στον Ολυμπιακό, ο Αντρέ Μάρτινς φαίνεται ικανός να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων χάρη στη σοβαρότητά του και στα τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτει.

Η ποιότητά του είναι ολοφάνερη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, όπου αγωνίζεται ως 8άρι και γι’ αυτό αποκτήθηκε από τους ερυθρόλευκους.

Όπως με την Αρούκα στον επαναληπτικό για τα πλέι οφ του Europa League, έτσι και στο χθεσινό φιλικό με τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Πορτογάλος είχε πολύ καλή αγωνιστική παρουσία.

Μάλιστα δείχνει να έχει δεθεί με την ομάδα και έστειλε το μήνυμά του μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram από το χθεσινό φιλικό.

Πιο συγκεκριμένα ο Μάρτινς ανέβασε μία φωτογραφία από τη φιλική αναμέτρηση και έγραψε: «Χθες ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι που μας έδωσε αυτοπεποίθηση για να κυνηγήσουμε τους στόχους μας, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της δουλειάς μας, τις δεξιότητες μας. Ένα καλό παιχνίδι για να ενώσει την ομάδα. Θα πρέπει να γίνουμε “ένα”».


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :