Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Οι αθλήτριες των τμημάτων Κορασίδων και Νεανίδων της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματά τους από την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών!

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις των Κορασίδων και Νεανίδων της Ακαδημίας Μπάσκετ του Ολυμπιακού. Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας διεξάγεται στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας αφού τα βοηθητικά γήπεδα του Σ.Ε.Φ. παραμένουν κλειστά λόγω έκθεσης επίπλου. Εκεί την Τρίτη (28/9) οι νεαρές αθλήτριες των τμημάτων είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τα ινδάλματά τους από την ομάδα μπάσκετ Γυναικών η οποία συνέχισε την προετοιμασία της μετά το ρεπό που χορηγήθηκε ύστερα από την επιστροφή από το Καρπενήσι. Μάλιστα οι νεαρές αθλήτριες της Ακαδημίας Μπάσκετ, προπονήθηκαν για μισή ώρα με την πρώτη ομάδα ενώ φωτογραφήθηκαν με τις σπουδαίες αθλήτριες της πρώτης ομάδας, όπως η Εβίνα Μάλτση, η Στέλλα Καλτσίδου, η Όλγα Χατζηνικολάου και οι υπόλοιπες «ερυθρόλευκες».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :