Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ... ΣΙΛΒΑ


Προ των πυλών της Βαλένθια φέρνουν τα ισπανικά ΜΜΕ τον Μάρκο Σίλβα, μετά τη συνάντηση που είχαν σήμερα οι δυο πλευρές.

Η Βαλένθια, μετά το κάκιστο ξεκίνημα που έχει πραγματοποιήσει στη σεζόν, ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Πάκο Αγεσταράν στην τεχνική της ηγεσία. Ένας από τους υποψήφιους που εξετάζει η διοίκηση των «νυχτερίδων», είναι, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο, ο Πορτογάλος τεχνικός, συναντήθηκε σήμερα με τους διοικούντες την ομάδα, ώστε να τους αναλύσει το πλάνο του και την φιλοσοφία του. Οι Ίβηρες, αναφέρουν πως στην Βαλένθια έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Μάρκο Σίλβα και δεν αποκλείεται τελικά να του δώσουν το… χρίσμα.

Αντίπαλός του, είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος απολύθηκε πρόσφατα από την Ίντερ. Την τελική απόφαση, θα πάρει το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που θα συνεδριάσει άμεσα για το θέμα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :