Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΑΚΑ ΚΟΠΟΝΕΝ ΓΙΑ... ΣΠΑΝΟΥΛΗ!


Ο Βασίλης Σπανούλης είναι από τους παίκτες που αποτελεί... πηγή έμπνευσης για τον Πέτερι Κόπονεν, όπως δήλωσε ο Φινλανδός γκαρντ κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα!

Παίκτης-πρότυπο είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού για τον Φινλανδό γκαρντ, ο οποίος κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα, τόνισε πως τον... εμπνέει ο "Kill Bill", ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως οι Καταλανοί θα παρουσιάσουν ένα πολύ δυνατό σύνολο τη νέα σεζόν.

«Όλα στην ομάδα είναι φανταστικά. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες, αλλά οι προπονήσεις μας είναι δυνατές και πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση. Όμως και οι αντίπαλοί μας έχουν πολύ καλούς παίκτες. Είναι νωρίς ακόμη στη σεζόν, αλλά δουλεύουμε σκληρά και θα δούμε τι θα γίνει σε λίγους μήνες. Επίσης και ο προπονητής είναι καινούριος. Θα δίνουν λάθη, αλλά το θέμα είναι να βελτιωθεί η ομάδα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Πέτερι Κόπονεν.

Στη συνέχεια, ο Φινλανδός γκαρντ αναφέρθηκε στον εαυτό του: «Είμαι ένας σύγχρονος κόμπο-γκαρντ, καθώς μπορώ να παίξω όλες τις θέσεις τις περιφέρειας. Αυτό είναι σημαντικό για έναν παίκτη στο σύγχρονο μπάσκετ. Το παιχνίδι γίνεται πιο γρήγορο και θα πρέπει να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις. Στη Χίμκι έτσι έπαιζα και μπορώ να συνεργαστώ με τους Ταϊρίς Ράις, Πάου Ρίμπας και Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Εξαρτάται τι χρειάζεται η ομάδα και ποιος είναι αντίπαλος. Μέχρι στιγμής στις προπονήσεις τα έχω δοκιμάσει όλα» και τέλος ερωτήθηκε για το ποιος παίκτης αποτελεί πρότυπό του:

«Ο Βασίλης Σπανούλης. Είναι ένας παίκτης που με εμπνέει. Έχει τη δυνατότητα να παίζει πολύ καλά με ή χωρίς την μπάλα και στις δύο θέσεις».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :