Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Πραγματοποιήθηκε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού η πρώτη συνάντηση της νέας σεζόν για την προαγωνιστική και την αγωνιστική ομάδα.

Το παρών έδωσαν η Γενική Αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, ο έφορος του τμήματος Γιώργος Παπαδόπουλος, ο team manager Σπύρος Μπιτσάκης, το προπονητικό επιτελείο της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας με επικεφαλής το Νίκο Γέμελο.

Από πλευράς διοίκησης και επιτελείου του τμήματος δόθηκαν συγχαρητήρια στον Σπύρο Γιαννιώτη, στην Κέλλυ Αραούζου, στον Νίκο Γέμελο και στους αθλητές όλων των τμημάτων, που πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αλλά και σε αυτούς που δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών.

Αρχικά απονεμήθηκαν τα εύσημα από την Χριστίνα Τσιλιγκίρη, για την οργάνωση που είχε για μια ακόμη χρονιά το τμήμα Κολύμβησης και με τη σειρά της ευχήθηκε καλή πρόοδο σε όλους τους αθλητές.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ήταν και οι τοποθετήσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου και του Σπύρου Μπιτσάκη οι οποίοι στη συνέχεια παρουσίασαν το πλάνο του τμήματος κολύμβησης για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Νίκος Γέμελος ο οποίος ευχαρίστησε τη διοίκηση και το επιτελείο για τα εύσημα που δόθηκαν τόσο σε αυτόν όσο και στους αθλητές του και ακολούθως ενημέρωσε τους γονείς για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν τα παιδιά τους τις επόμενες ημέρες.

Τέλος παρουσιάστηκε ο νέος συνεργάτης του τμήματος Κολύμβησης, Κωνσταντίνος Στέπας ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλή της προαγωνιστικής ομάδας.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :