Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΑ Ο ΡΑΖΝΑΤΟΒΙΤΣ!


Ο Έμιρ Πρέλτζιτς πρέπει να λογίζεται πλέον παίκτης της ...Γαλατασαράι, με τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, να ανακοινώνει την συμφωνία.

Ξεκίνησε σαν... φήμη και τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση. Ο Εμιρ Πρέλτζιτς θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Γαλατά, με την οποία φερόταν να είχε συμφωνήσει προφορικά μόλις μία ημέρα νωρίτερα (8/9).

Για να ολοκληρωθεί βέβαια η συμφωνία έπρεπε πρώτα να διευθετηθεί μία... λεπτομέρεια: Να μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπατσε, με την οποία είχε ακόμα συμβόλαιο, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τον έχει παραχωρήσει δανεικό την περσινή σεζόν στην Νταρουσάφακα, αφού δεν χωρούσε στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού.

Σε αντίθεση πάντως με την Φενέρ, όπου... περίσσευε στην φορτωμένη περιφέρειά της, στην Γαλατά ο Πρέλτζιτς αναμένεται να έχει και σημαντικό ρόλο και μάλιστα άμεσα, αφού ο βασικός σμολ φόργουορντ της ομάδας, Βλάντιμιρ Μίτσοβ, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα λόγω της ρήξης μηνίσκου που υπέστη στο τελευταίο φιλικό της ομάδας.

Την περσινή σεζόν ο Πρέλτζιτς είχε 4.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ μέσο όρο σε 18 λεπτά συμμετοχής σε 20 αγώνες με την Νταρουσάφακα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :