Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ... ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!


O Nίκος Αλέφαντος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο αναλύει στο "sportdog" την πρεμιέρα της Super League με ξεχωριστή αναφορά στον Ολυμπιακό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :


Ήμουν στο γήπεδο, άλλη ομάδα έγινε ο Ολυμπιακός με τις μεταγραφές του Μαρινάκη. Είναι που δε θα ασχολιόταν ο πρόεδρος και που θα έρχονταν "πέτρινα χρόνια". Τρομερό Ολυμπιακό είδαμε! Πολύ καλές οι μεταγραφές διότι είναι παίκτες τεχνίτες και γρήγοροι, ευχαριστήθηκε ο κόσμος πολλά γκολ. Παρ' ότι η Βέροια ήταν πολύ αδύναμη, βέβαια την έκανε και ο Ολυμπιακός να φαίνεται αδύναμη. Όμως ρε Βοσνιάδη δεν σέβεστε τίποτα εσείς οι προπονητές; Έρχεσαι να παίξεις στο Καραϊσκάκη, τι είναι αυτό που παρουσιάζεις; Δέκα γκολ μπορούσατε να φάτε έτσι όπως έπαιζες.

Τα έδωσε όλα και ο Ιντέγε ο οποίος έχοντας ολόκληρο Καρντόσο στον πάγκο πλέον σκίζεται, φοβάται το συναγωνισμό. Κατάλαβε ότι χωρίς γκολ σέντερ φορ στον Ολυμπιακό πια δεν γίνεται.

Τον είδα για λίγο που μπήκε τον Καρντόσο, το καλό είναι ότι δεν ήταν αργός, κρατάει ακόμα.

Πάντως, δύο πράγματα έχω να πω και να τα προσέξουν οι Ολυμπιακοί. Πρώτον: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού είναι πολύ καλοί φέτος. Το έχω πει και μέρες πριν, ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει σχέση με τα προηγούμενα, θα γίνει μεγάλη μάχη. Άλλες φορές σάς έλεγα από την αρχή ότι ο ΠΑΟΚ θα τελειώσει 20 βαθμούς πίσω και δικαιωνόμουν. Άλλες φορές σας έλεγα ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πρωταθλητής από τον Οκτώβρη. Τώρα δεν είναι έτσι.

Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι αυτή η 11άδα που έβαλε τα πολλά γκολ στη Βέροια, αν παίξει ντέρμπι θα έχει πρόβλημα. Δε διανοούμαι 11άδα με έξω τον Φορτούνη, ακόμα και ο Τσόρι χρειάζεται να βοηθάει. Ξέρετε γιατί; Διότι αυτοί έχουν το γκολ. Ενώ οι καινούργιοι, με εξαίρεση βέβαια τον Καρντόσο, δεν το έχουν εύκολο το γκολ. Τα λέω αυτά έχοντας διαβάσει τα βιογραφικά τους. Ο Μαρίν λόγου χάρη πολύ καλός παίκτης, εξαιρετικές οι ασίστ, αλλά εγώ θέλω και το γκολ.

Τι έχουν φαγωθεί με τον Μαρινάκη; Έρχεται τη μία και επενδύει 50 εκ. ευρώ για να πάρει τον Ολυμπιακό. Έρχεται τώρα και επενδύει 75 εκ. ευρώ για να πάρει κανάλι, δίνει στο κράτος 75 εκατομμύρια. Ξέρετε πολλούς να επενδύουν στην Ελλάδα σήμερα;

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός, τον είδα, καμία σχέση με άλλες ομάδες τού Παναθηναϊκού στο παρελθόν. Άλλα χρόνια μέχρι να κάνει φάση της προκοπής ο Παναθηναϊκός σού έβγαζε την ψυχή, βαριόσουν να τον βλέπεις. Τώρα έχει καλή ομάδα, έχει καλούς ξένους, έχει και πάγκο.

Μου έκανε εντύπωση ότι μπήκε από την αρχή του ματς στη Λιβαδειά και στρίμωξε τον Λεβαδειακό σαν να έκανε προπόνηση. Δεν θυμάμαι τον Λεβαδειακό τα τελευταία χρόνια να έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό εκεί. Έχει καλούς κυνηγούς, Μπεργκ και Ιμπάρμπο, το πάει έξυπνα ο Στραματσόνι και βάζει 4 χαφ να τρέχουν, ο Γουακάσο, ο Ζέκα, ο Λουντ και ο Λεντέσμα έκανε καλό ματς, αφήνει έξω τον Βιγιαφάνες που είναι φαντεζί γιατί ο Λουντ τρέχει πιο πολύ, και η άμυνα είναι δυνατή.

Και ο ΠΑΟΚ θα είναι υπολογίσιμος για τον τίτλο φέτος παρά τους μείον 3 βαθμούς. Έχει μεγάλη ταχύτητα στα άκρα, είναι πολύ γρήγορα τα χαφ του, καλά τα μπακ του και τα στόπερ του.

Και η ΑΕΚ πολύ καλή, ο Αλμέιδα εντυπωσιακός, τα έκανε μούσκεμα ο προπονητής της Ξάνθης όμως, δεν το υπολόγισε καλά το ματς και έτρωγε τα γκολ από νωρίς. Είναι ομάδα που δεν έχει βεντέτες η ΑΕΚ, τα δίνουν όλα.

Προσοχή με τον Φορτούνη, αυτός είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα, να τον φτιάξετε πρέπει, θα είναι έγκλημα αν φαγωθεί, με αυτόν πρέπει να ξεκινάει η 11άδα.

Πανιώνιο είδα, πολύ καλός, με κατέπληξε η ταχύτητα με την οποία έφευγαν μπροστά, τον κονιορτοποίησε τον Αστέρα. Κάνουν πολύ καλή δουλειά εκεί ο Ζαμάνης με τον Δάρρα.

Σε ό,τι αφορά το ντέρμπι του Μάντσεστερ, είναι η πρώτη φορά που θα αποθεώσω Γκουαρντιόλα. Επιτέλους κατάλαβε ο Γκουαρντιόλα ότι αυτό το σιχαμένο πάσα-πάσα-πάσα δεν περνάει στην Ευρώπη, και ότι θα είχε πρόβλημα με αυτό στην Αγγλία, έμαθε από τα χαστούκια που έφαγε η Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτη φορά είδα ομάδα του να παίζει τη μπάλα πάνω-κάτω γρήγορα, και με βαθειές μπαλιές, έβγαιναν μπροστά με 3 μπαλιές, κάνανε όργια, πάρτι. Ειδικά στο α' ημίχρονο ήταν απόλαυση η Σίτι. Και χωρίς τον Αγκουέρο.

Ο δε Μουρίνιο απογοήτευση. Άφησε έξω τον Μάτα και ασχολείται με τον Μιχταριάν που ήταν ανέτοιμος, όλο λάθη έκανε. Και βάζει αριστερά τον Λίνγκαρντ, ανύπαρκτος. Στα χαφ έγκλημα να βάζει τον 100 εκ. ευρώ Πογκμπά κόφτη, σας είχα πει ότι αυτός είναι για πιο μπροστά και ότι ως κόφτης δεν θα έδινα ούτε 10 εκ. ευρώ. Περνάγανε τα τρένα... σίφουνες οι της Σίτι και αδύναμη να τους παρακολουθήσει η Γιουνάιτεντ αν και τα στόπερ της δεν πήγανε άσχημα. Ο Ρούνεϊ πεσμένος, δεν υπήρχε, ο Ιμπραϊμοβιτς πάλευε αλλά τον κλείνανε. Πετάει και δεύτερο αμυντικό χαφ αλλαγή ο Γκουαρντιόλα για να κλειδώσει το ματς και πήρε ένα μεγάλο διπλό.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :