Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΙΝΤΕΓΕ ΓΙΑ ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ ΚΑΙ... ΚΑΡΝΤΟΣΟ


Ο Ιντέγε Μπράουν εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη τύπου πριν από την αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να αφήσουν πίσω την ήττα από τη Λάρισα και να επικεντρωθούν στο ματς με την Κυπριακή ομάδα και με την ΑΕΚ.

Ο Νιγηριανός επιθετικός μίλησε ακόμη για το αν υπάρχει θέμα με την παραγωγή φάσεων από την ομάδα και για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη συνεργασία του με τον Καρντόσο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τη Λάρισα: «Σαν παίκτες γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα δύο παιχνίδια για την ομάδα μας. Επομένως θα αφήσουμε πίσω την κακή εμφάνιση και την ήττα και θα συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν υπάρχει θέμα με την παραγωγή φάσεων και αν έχει παρατηρήσει κάτι τέτοιο ως επιθετικός: «Δεν πιστεύω ότι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Το έχουμε αποδείξει ότι δημιουργούμε φάσεις».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη συνεργασία με τον Καρντόσο: «Είναι πολύ καλή η συνεργασία μας. Τα πηγαίνω πολύ καλά και είναι πολύ καλό παιδί. Είναι η πρώτη φορά που κάναμε κάτι τέτοιο και θα χρειαστεί δουλειά. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενος και διατεθειμένος να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :